Post by cademownicons on Feb 17, 2022 12:10:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Лошата игра не може да избяга, ако сте заловен и намеци казват, че предметите са извън стаята, в която сте били заловени
Харесвам всички ледени писъци там, толкова забавни за игра, но ако се уплашите ezaly, тогава бъдете внимателни към тях.
Omg тази игра е много!!!!!добра тази игра на ниво бог, но пръчката не е страшна!!!!!!!!!!!!!
Това е наистина добра игра. Но това е игра на ужасите. Играя тази игра. Аз съм дете. Приятелят ми е изгубен. Но пръчка го хваща. Спасявам детето с пръчка. Това е дълго време. И накрая намерих ключа от клетката. Моят приятел отключвам, но първо отивам в кафетарията и гледам кошчето. Намерих парче код и аз вземам монета и отивам на сергията и вземам кутия с бензин. Отивам да играя и имам пистолет. И отивам да паркирам и вратата на офиса е безплатна. аз съм Джак. Отивам в кафетерия и отивам да паркирам и отварям стаята с ключове в клетката. I taravel къща.
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkaadmängud cgj
Много яка играйте я препоръчвам ви я
Толкова досадно всеки път, когато трябва да дам улика, че има добавка, но по-лошото е, че продължавам да се налага да скача напред-назад в този проклет камион и да ходя на съвсем различно място. Изобщо не е забавно. Деинсталиране!
Тази игра смърди, не мога да я играя, продължава да работи на черен екран, ако това се поправи, ще оценя играта с пет звезди, моля, поправете, аз наистина искам да играя!
Харесва ми това, но на първо ниво той стои отвън, така че не можем да мръднем от къщата, това наистина губи време игра
Толкова е хубаво, че опитът ми беше толкова добър. Като цяло харесвам повече като хорър игра, така че това е моят тип
Тази игра е невероятна, но аз винаги не знам къде отиват артикулите и рекламите за съвети така или иначе не е забавна, аз винаги се опитвам да спечеля, но никога не печеля, но се надявам, че ще спечеля също добре като правенето на глави за сладолед!
Казват, че въжето е в чекмеджето, но няма въже, намирах го навсякъде. Предлагам ви да не изтегляте Те трябва да го поправят
Играта е най-добрата за забавление, но призракът вървеше много бавно. Той не ме докосна.
Беше твърде проблемно за мен, постоянно трябваше да презареждам и да влизам отново в играта на всеки 5 минути. Ако това ви се случва, моля, харесайте това.😡☹🖕👎
Тази игра не беше лоша... но е трудно да се намери някакъв обект и да се реши пъзела... но в края на краищата просто трябва да гледате добавяне, за да решите пъзела... но наистина е трудно да спасите момчето... беше твърде много добавка за мен, просто се нуждаете от пари или монети към решаването на въпроса, а не от добавки.
Една от игрите за вечеря My friend saujest this Това е невероятна игра и е лесна за игра
🌋👊
Тази игра е невероятно умна. Предисторията е толкова умна, както и мисиите и куестовете. Вземането на идеята за похитител на сладолед човек е наоколо, но да се даде солидна предистория за това защо децата са отведени е нещо, което все още не съм виждал. Неговият герой е добре проектиран; облеклото му не е бъркотия и той няма някакви свръхестествени сили. Игрите на ужасите, които поставят някого в ситуация, която действително може да се случи, се харесват много на обществеността, увеличавайки фактора на страха.
Играта е много яка правите още цасти моля много е каква теглете
Мразех го, че играта в YouTube имаше всичко вече отключено, но когато играя бензиностанцията беше блокирана, но когато ютуберите играят, тя вече е отключена за тях като какво
Толкова е хубаво, че играя тази игра за първи път, когато ми хареса, след това отивам на звездата и след това щраквам върху тях
Можете ли да поправите прашката, която винаги е изчезнала, както пуснах прашката на микробуса с пръчки и изчезнах.
Гадно е! Контролът ме замая и се върти всеки път, когато положа пръст върху екрана си! Играта трябва да е по-добра, ако контролът е настроен
Никога не съм преминал частта, където поставяте карта на стената във вътрешността на микробуса. Играх в ghost режим, за да се опитам да разбера как работи играта и след като качих картата на стената, тя показа реклама. След като рекламата беше готова, това ме изхвърли от играта. Имаше наистина добра графика и беше лесно да се играе и бих искал да го играя, но за съжаление не мога ще опитам другите игри все пак.
Давам ви само една звезда, защото в тази игра, когато играх тогава доста и съм отворил, тогава напредъкът ми не е запазен, това нещо ми се случва 2 пъти, моля. Моля, моля, отстранете този проблем. който има този проблем, моля, харесайте ......
S$ssssssuper лошо. Пише, че само режимът на призрак има наблюдател на реклами или трябва да гледате реклама, но всеки път, когато умрях, получавах реклама в нормално състояние и дори когато умрях
Да, понякога музиката угасва, когато прът ме преследва в твърд режим или нормален режим, моля, поправете това
О, БОЖЕ МОЙ! Обичам тази игра! Трябва да добавите още карти или места. Сюжетът също е готин. Трябва също да добавите част за липсващия бодигард на плаката на кафенето. И още нещо, искам още края, предмети, които карат Род да изпада в безсъзнание, или край, който Род да бъде арестуван! Между другото, играх всичките 3 игри, които направихте! Всички са най-добрите! Evil Nun, Mr.Meat и Ice Scream: Horror Neighbourhood са страхотни!!!
Това е добра игра, но след известно време се чувстваме отегчени, защото няма нива
Тази игра е невероятна, характеристиките й са страхотни и Род върви като момиче 😂😂😂 това е много смешно😜 затова картата му падна. Оцених това с 1 звезда ⭐само защото винаги говорех за тази игра Никога не опитвам това сега да пробвам и се надявам да работи добре
Играх играта, но всеки път, когато отида до зоната на детската площадка, ще пише „За съжаление „Ice Scream“ спря“ Просто ме дразни, първо се опитах да я преинсталирам, но когато я играх в режим призрак, злодеят беше целият бял и беше просто изостава.. Така че, моля, поправете го. Очаквам подобрение в бъдеще.
Тази игра е забавна за игра! Но... Има едно нещо, когато в режим призрак топката за ръгби не можете да я вземете, когато сте в режим призрак, защото първо трябва да загубите един живот, тъй като тя е вътре в сергията. Така че, моля, поправете го, моля, наистина наистина искам да играя играта.
Може ли да има нова версия на ice sckream Rod house 4
Харесвам това, въпреки че има реклами, но е толкова интересна игра
Steam общност :: Robbery Bob: Man of Steal
Фантастично Но те трябва да поработят малко върху играта, навсякъде е приятно и играе се. Тази игра е много хубава, продължавайте все така. Благодаря, че заложихте на тази игра
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arkadspel jedc
Невероятно е! Харесвам цялата концепция на играта, при която трябва да носите предмети на различни места, за да завършите дадена цел. Това не само е страхотно, но и геймплеят е невероятен! - с историята на един нечестив човек, който превръща децата в ледени статуи, последван от правене на сладолед
Тази игра най-вероятно е по-лесна и може да е по-страшна от другата заселваща мода, баба, и е секвал.Бих искал да видя ново предизвикателство за играча, което да затрудни втората актуализация на тази игра. В крайна сметка моят опит беше страхотен и тази игра е уникална. Благодаря на Kerpelians за добрата игра
Da hatdog chees dog kaya mo ba tooo uwuuuu,,,,,,ohayoooo,,,,yamete kodasai,,,,,,,ahhhhh ahhhh,,,,,,,capunka,,,,,, arigato kosaimas,,, ,,,,,, bekenemn,,, съжалявам за wag kana galit uwuuuu,,,,,, ahhhhh ahhhhh
Много яка игра ,само че не мога да изтегля .А аз съм гледала само от Youtube а не мога да играя аз 😢😢😢😩😩😩
Доста е скучно, няма да лъжа... Не е и страшно... И аз отначало влязох в режим Ghost и разбирам дали има реклами на всеки 15 минути или повече, но имаше реклами на всеки 15 секунди! Това са толкова много и прави играта толкова досадна и неприятна... Харесвам обаче местата, както и графиката и концепцията на играта.
Тази игра е добра, обичам да я играя, но единственият проблем е, че продължавам да губя и загубих повторния си опит. Иска ми се да нямаше това, но играта е добра и бих я препоръчал, ако сте фен на любезността и ужасите
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade fth
Когато искам да играя тази игра, той не може да зареди и автоматично да се върне обратно в главното меню. Опитвам много пъти, той просто не може да зареди. Така че, моля, не изтегляйте тази игра.
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arked upc
ehh Изтеглих го преди и го деинсталирах и след това исках да го пусна 2 седмици по-късно и сега не мога да го инсталирам! и видях общи начини да го поправя, той не работи! и също така изтрих почти всичките си снимки за тази игра! и все още не работи. Направих всичко, за да инсталирам това приложение, то работи! МОЛЯ, КРЕПЕТЕ! 💔😔🔫 Все пак мисля, че трябва да го инсталирате! 😊👍
Прошката на Екити за всичките 66 членове не е единствената причина, поради която правителството трябва да бъде приятели по начина, по който го правят и 6 и техните семейства ще 9 и 4 и 88 да им забранят 6 и каза, че правителството е 7 ера и 6to ttttttdy правителствена наредба натиска co foh GB brioni
Това е страхотна игра, но не ми харесва колко реклами има, особено в режим призрак, това е забавна и страхотна игра, продължавайте в същия дух
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Arcade qdx
Род винаги се забива и когато получих ключа от клетката Род беше заседнал пред мен и ми остана само още 1 живот! Можете ли да решите този проблем, моля?
Какъв е този звук Род идва да те вземе, не му позволявай да те хване
Тази игра е много хубава. Това е толкова много хорър игра. Но имаше гост режим, който прави играта скучна. Ето защо можете да премахнете този режим, ако премахнете този моуз, това ще направи играта по-добра. Така че, моля, премахнете този режим. Добре